Easy
από Σιμόνη Καφίρη

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 160 γρ. μαργαρίνη
 - 4 κουταλιά ελαιόλαδο
 - 2 κουταλιές ζάχαρη
 - 2 αβγά
 - 1 κουταλάκι αλάτι
 - 1 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
 - 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - 100 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα, αλεσμένα σε πούδρα
 - 100 γρ. ωμά φιστίκια, αλεσμένα σε πούδρα
 - 60 γρ. κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας ή παρμεζάνα, τριμμένη
 - 2 κουταλιές τριμμένο βασιλικό
 - 3 κουταλάκια σπασμένο ροζ πιπέρι
 - Αμύγδαλα ασπρισμένα, χονδροαλεσμένα (για την επικάλυψη)
 - Καυτερή πάπρικα (προαιρετικά) (για την επικάλυψη)
 - Σουσάμι (για την επικάλυψη)
 - Ασπράδι ελαφρά χτυπημένο (για την επικάλυψη)
 
- 160 γρ. μαργαρίνη
 - 4 κουταλιά ελαιόλαδο
 - 2 κουταλιές ζάχαρη
 - 2 αβγά
 - 1 κουταλάκι αλάτι
 - 1 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
 - 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - 100 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα, αλεσμένα σε πούδρα
 - 100 γρ. ωμά φιστίκια, αλεσμένα σε πούδρα
 - 60 γρ. κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας ή παρμεζάνα, τριμμένη
 - 2 κουταλιές τριμμένο βασιλικό
 - 3 κουταλάκια σπασμένο ροζ πιπέρι
 - Αμύγδαλα ασπρισμένα, χονδροαλεσμένα (για την επικάλυψη)
 - Καυτερή πάπρικα (προαιρετικά) (για την επικάλυψη)
 - Σουσάμι (για την επικάλυψη)
 
