Εύκολο λαχματζούν σε αραβικές πίτες
από #MadeWithAB

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 6 αραβικές πίτες
- 400 g κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
- 2 κ/σ τοματοπελτές, αραιωμένος με 3 κ/σ νερό
- 40 ml ελαιόλαδο
- 3/4 κ/γ γλυκιά πάπρικα
- 1/4 κ/γ κόκκινο καυτερό πιπέρι
- 1/2 κ/γ κύμινο
- 1/4 κ/γ κανέλα
- 2 κ/σ βούτυρο
- αλάτι
- 200 g στραγγιστό γιαούρτι (για το σερβίρισμα)
- μπούκοβο (για το σερβίρισμα)
- κόλιανδρος ή μαϊντανός ψιλοκομμένος (για το σερβίρισμα)
- 1 λεμόνι (για το σερβίρισμα)
- 50 ml νερό (για το σερβίρισμα)
- 6 αραβικές πίτες
- 400 g κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
- 2 κ/σ τοματοπελτές, αραιωμένος με 3 κ/σ νερό
- 40 ml ελαιόλαδο
- 3/4 κ/γ γλυκιά πάπρικα
- 1/4 κ/γ κόκκινο καυτερό πιπέρι
- 1/2 κ/γ κύμινο
- 1/4 κ/γ κανέλα
- 2 κ/σ βούτυρο
- αλάτι
- 200 g στραγγιστό γιαούρτι (για το σερβίρισμα)
- μπούκοβο (για το σερβίρισμα)