Φάβα με ψητά καρότα, κολοκυθάκια, ντοματίνια με λαδολέμονο από αρωματικά εποχής
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 3 κολοκύθια, σε μπαστουνάκια (Για τα ψητά λαχανικά )
- 1/2 φλ. φάβα
- 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο (Για το σερβίρισμα )
- λίγα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα (Για το σερβίρισμα )
- 2 κ. σ. ελιές θρούμπες, ψιλοκομμένες (Για το σερβίρισμα )
- 3 κ. σ. κάππαρη (Για το σερβίρισμα )
- αλάτι (Για τα ψητά λαχανικά )
- ελαιόλαδο (Για τα ψητά λαχανικά )
- 3 4-5 κλαράκια θυμάρι ή δεντρολίβανο (Για τα ψητά λαχανικά )
- ντοματίνια (Για τα ψητά λαχανικά )
- 3 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες (Για τα ψητά λαχανικά )
- 800 ml νερό (Για τη φάβα)
- 4 καρότα, σε μπαστουνάκια (Για τα ψητά λαχανικά )
- 4 κ. γ. μουστάρδα (Για το λαδολέμονο)
- 1 κ. γ. μέλι (Για το λαδολέμονο)
- 1 κ. σ. φύλλα δυόσμου (Για το λαδολέμονο)
- 3 κ. σ. φυλλαράκια μαϊντανού (Για το λαδολέμονο)
- 1 κ. γ. φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης (Για το λαδολέμονο)
- 1 στήμονες σαφράν, διαλυμένοι σε 1 κ. σ. ζεστό νερό (Για το λαδολέμονο)
- 4 φλ. χυμός λεμονιού (Για το λαδολέμονο)
- 1/3 φλ. ελαιόλαδο (Για το λαδολέμονο)
- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, καθαρισμένο, ολόκληρο (Για τη φάβα)
- 3 κολοκύθια, σε μπαστουνάκια (Για τα ψητά λαχανικά )
- 1/2 φλ. φάβα
- 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο (Για το σερβίρισμα )
- λίγα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα (Για το σερβίρισμα )
- 2 κ. σ. ελιές θρούμπες, ψιλοκομμένες (Για το σερβίρισμα )
- 3 κ. σ. κάππαρη (Για το σερβίρισμα )
- αλάτι (Για τα ψητά λαχανικά )
- ελαιόλαδο (Για τα ψητά λαχανικά )
- 3 4-5 κλαράκια θυμάρι ή δεντρολίβανο (Για τα ψητά λαχανικά )
- ντοματίνια (Για τα ψητά λαχανικά )
- 3 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες (Για τα ψητά λαχανικά )
- 800 ml νερό (Για τη φάβα)
- 4 καρότα, σε μπαστουνάκια (Για τα ψητά λαχανικά )
- 4 κ. γ. μουστάρδα (Για το λαδολέμονο)
- 1 κ. γ. μέλι (Για το λαδολέμονο)