Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΦάβα με ψητά καρότα, κολοκυθάκια, ντοματίνια με λαδολέμονο από αρωματικά εποχής
Ab logo
  • Φάβα με ψητά καρότα, κολοκυθάκια, ντοματίνια με λαδολέμονο από αρωματικά εποχής

Φάβα με ψητά καρότα, κολοκυθάκια, ντοματίνια με λαδολέμονο από αρωματικά εποχής

από AB FOODSTORIES
Φάβα με ψητά καρότα, κολοκυθάκια, ντοματίνια με λαδολέμονο από αρωματικά εποχής
Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 3 κολοκύθια, σε μπαστουνάκια (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 1/2 φλ. φάβα
  • 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο (Για το σερβίρισμα )
  • λίγα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα (Για το σερβίρισμα )
  • 2 κ. σ. ελιές θρούμπες, ψιλοκομμένες (Για το σερβίρισμα )
  • 3 κ. σ. κάππαρη (Για το σερβίρισμα )
  • αλάτι (Για τα ψητά λαχανικά )
  • ελαιόλαδο (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 3 4-5 κλαράκια θυμάρι ή δεντρολίβανο (Για τα ψητά λαχανικά )
  • ντοματίνια (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 3 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 800 ml νερό (Για τη φάβα)
  • 4 καρότα, σε μπαστουνάκια (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 4 κ. γ. μουστάρδα (Για το λαδολέμονο)
  • 1 κ. γ. μέλι (Για το λαδολέμονο)
  • 1 κ. σ. φύλλα δυόσμου (Για το λαδολέμονο)
  • 3 κ. σ. φυλλαράκια μαϊντανού (Για το λαδολέμονο)
  • 1 κ. γ. φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης (Για το λαδολέμονο)
  • 1 στήμονες σαφράν, διαλυμένοι σε 1 κ. σ. ζεστό νερό (Για το λαδολέμονο)
  • 4 φλ. χυμός λεμονιού (Για το λαδολέμονο)
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο (Για το λαδολέμονο)
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, καθαρισμένο, ολόκληρο (Για τη φάβα)
  • 3 κολοκύθια, σε μπαστουνάκια (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 1/2 φλ. φάβα
  • 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο (Για το σερβίρισμα )
  • λίγα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα (Για το σερβίρισμα )
  • 2 κ. σ. ελιές θρούμπες, ψιλοκομμένες (Για το σερβίρισμα )
  • 3 κ. σ. κάππαρη (Για το σερβίρισμα )
  • αλάτι (Για τα ψητά λαχανικά )
  • ελαιόλαδο (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 3 4-5 κλαράκια θυμάρι ή δεντρολίβανο (Για τα ψητά λαχανικά )
  • ντοματίνια (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 3 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 800 ml νερό (Για τη φάβα)
  • 4 καρότα, σε μπαστουνάκια (Για τα ψητά λαχανικά )
  • 4 κ. γ. μουστάρδα (Για το λαδολέμονο)
  • 1 κ. γ. μέλι (Για το λαδολέμονο)