Φιλέτα σολομού με κρούστα κάσιους και μυρωδικών
από Βίκυ Σμυρλή

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- λίγο ελαιόλαδο για το ταψί
- 4 φιλέτα σολομού pave
- Αλάτι
- πιπέρι
- 3 κουταλιές της σούπας γαλέτα
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για το λαδολέμονο)
- 1 λεμόνι (χυμός) (για το λαδολέμονο)
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για την κρούστα)
- 1/2 φλιτζάνι τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί (για την κρούστα)
- 1/2 φλιτζάνι θρυμματισμένα κάσιους (για την κρούστα)
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό (για την κρούστα)
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό (για την κρούστα)
- 2 κουταλιές της σούπας τσάιβς ψιλοκομμένα ή κρεμμυδάκι φρέσκο (για την κρούστα)
- Αλάτι (για την κρούστα)
- Πιπέρι
- λίγο ελαιόλαδο για το ταψί
- 4 φιλέτα σολομού pave
- Αλάτι
- πιπέρι
- 3 κουταλιές της σούπας γαλέτα
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για το λαδολέμονο)
- 1 λεμόνι (χυμός) (για το λαδολέμονο)
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για την κρούστα)
- 1/2 φλιτζάνι τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί (για την κρούστα)
- 1/2 φλιτζάνι θρυμματισμένα κάσιους (για την κρούστα)
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό (για την κρούστα)
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό (για την κρούστα)
- 2 κουταλιές της σούπας τσάιβς ψιλοκομμένα ή κρεμμυδάκι φρέσκο (για την κρούστα)
- Αλάτι (για την κρούστα)
- Πιπέρι