Φιλέτα τσιπούρας σε τραγανή κρούστα με λαδολέμονο και λαχανικά στον ατμό
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΑΤΑ

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 κ.γ μουστάρδα
- 60 ml ελαιόλαδο
- χυμός από 1 λεμόνι
- 300 g καρότα μικρά, καθαρισμένα και χοντροκομμένα
- 300 g πατάτες μικρές, καθαρισμένες, ολόκληρες
- 500 g κολοκυθάκια μικρά, κομμένα στα δύο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ. σ. χυμός λεμονιού
- αλάτι
- 5 κ.γ θυμαρίσιο μέλι, προαιρετικά
- 8 φιλέτα τσιπούρας ΑΒ Επιλογή
- 6 στήμονες σαφράν
- 1 κ. σ. καυτό νερό
- 90 ml ελαιόλαδο
- 5 κ.γ κουρκουμάς
- 4 κ. σ. μείγμα φρέσκων μυρωδικών (άνηθος, δυόσμος, βασιλικός, ρίγανη, μαϊντανός), ψιλοκομμένων
- 1 φλ. ψίχουλα ψωμιού, καβουρντισμένα
- 1 κ. σ. αναποφλοίωτο σουσάμι, ελαφρά ψημένο και κοπανισμένο
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο, για άλειμμα του ταψιού
- 1 κ.γ μουστάρδα
- 60 ml ελαιόλαδο
- χυμός από 1 λεμόνι
- 300 g καρότα μικρά, καθαρισμένα και χοντροκομμένα
- 300 g πατάτες μικρές, καθαρισμένες, ολόκληρες
- 500 g κολοκυθάκια μικρά, κομμένα στα δύο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ. σ. χυμός λεμονιού
- αλάτι
- 5 κ.γ θυμαρίσιο μέλι, προαιρετικά
- 8 φιλέτα τσιπούρας ΑΒ Επιλογή
- 6 στήμονες σαφράν
- 1 κ. σ. καυτό νερό
- 90 ml ελαιόλαδο
- 5 κ.γ κουρκουμάς