Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΦιλέτο σολωμού με τρίχρωμη κινόα και ντρεσινγκ με μελι-μουστάρδα-μπαλσάμικο
Ab logo
  • Φιλέτο σολωμού με τρίχρωμη κινόα και ντρεσινγκ με μελι-μουστάρδα-μπαλσάμικο

Φιλέτο σολωμού με τρίχρωμη κινόα και ντρεσινγκ με μελι-μουστάρδα-μπαλσάμικο

από Nutrition Solutions @nutritionsolutionsgr - Σεφ Αντώνης Κουρκούτας @chef_akis
Διατροφικό σχόλιο από τη διαιτολογική ομάδα της nutritionsolutions.gr: Μία εύκολη, οικονομική, νόστιμη και θρεπτική συνταγή με όλα τα διατροφικά στοιχεία που έχουν συνδεθεί με την υγεία της καρδιάς και των αγγείων μας. Συνδυάζει την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες και ω-3 λιπαρά, με την χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και νάτριο (αλάτι). Παράλληλα, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β12 ενώ αποτελεί και πηγή βιταμίνης Β3, βιταμίνης Β6, βιταμίνης Β9 (φυλλικού οξέως), φωσφόρου, καλίου, χαλκού και σεληνίου. Τέλος, στα θετικά της συγκαταλέγεται και η χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Εντάξτε τη συνταγή αυτή σε μία ισορροπημένη διατροφή με μέτρο και ποικιλία. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια επί των διατροφικών ισχυρισμών και τα ποσοστα % επί των ΠΠΑ (Προσλαμβανόμενων Ποσοτήτων Αναφοράς), αναφέρονται σε υγιείς ενήλικες και σε μία διατροφή 2.000 θερμίδων, σύμφωνα με τη σχετική κοινοτική νομοθεσία (βλ. σχετικούς Κανονισμούς (ΕΚ) αριθμ. 1169/2011 και αριθμ. 1924/2006). ΠΠΑ (Προσλαμβανόμενες Ποσότητες Αναφοράς) για ενήλικες: Ενέργεια: 2.000 kcal, Συνολικά Λιπαρά: 70 g, Κορεσμένα λιπαρά: 20 g, Υδατάνθρακες: 260 g, Σάκχαρα: 90 g, Πρωτεϊνη: 50 g, Αλάτι: 6 g.
Φιλέτο σολωμού με τρίχρωμη κινόα και ντρεσινγκ με μελι-μουστάρδα-μπαλσάμικο
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
1 μερίδα
  • 200 g σολωμός φιλέτο
  • 50 g κινόα
  • 50 g καλαμπόκι βραστό
  • 10 ντοματίνια
  • 40 g ελαιόλαδο
  • 30 g μουστάρδα
  • 65 g πορτοκάλι
  • 20 g λεμόνι
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1/2 κ.γ. θυμάρι αποξηραμένο
  • 200 g σολωμός φιλέτο
  • 50 g κινόα
  • 50 g καλαμπόκι βραστό
  • 10 ντοματίνια
  • 40 g ελαιόλαδο
  • 30 g μουστάρδα
  • 65 g πορτοκάλι
  • 20 g λεμόνι
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1/2 κ.γ. θυμάρι αποξηραμένο