Γαρίδες πανέ µε σουσάµι και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
από AB Food Stories
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- αλάτι
 - 1 κ. σ. μέλι
 - 1 κ. γ. πελτέ
 - 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
 - 1 κ. γ. πάπρικα καπνιστή
 - αλάτι
 - 1 ντομάτα, ξεφλουδισμένη και πολτοποιημένη
 - 1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη (ή περισσότερες ανάλογα με το γούστο σας)
 - 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
 - 500 g. πιπεριές Φλωρίνης
 - 3 εκ. από τον πάτο του τηγανιού έ. π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
 - 1 φλ. αλεύρι
 - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 - 2 αβγά
 - 20 g. μαυροσούσαμο
 - 120 g. σουσάμι
 - 500 g. γαρίδες Νο 1 ή Νο 2, καθαρισμένες (κρατάμε μόνο τις ουρές)
 - 1 κ. σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
 
- αλάτι
 - 1 κ. σ. μέλι
 - 1 κ. γ. πελτέ
 - 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
 - 1 κ. γ. πάπρικα καπνιστή
 - αλάτι
 - 1 ντομάτα, ξεφλουδισμένη και πολτοποιημένη
 - 1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη (ή περισσότερες ανάλογα με το γούστο σας)
 - 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
 - 500 g. πιπεριές Φλωρίνης
 - 3 εκ. από τον πάτο του τηγανιού έ. π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
 - 1 φλ. αλεύρι
 - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 - 2 αβγά
 - 20 g. μαυροσούσαμο
 
