Gingerbread μελιού (Γερμανία)
από Ιωάννα Σταμούλου

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 25 μερίδες
- 150 gr ζάχαρη καστανή ΑΒ
- 100 gr μέλι «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» από τη Θάσο
- 1,5 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. γαρίφαλο
- 2 κ.γ. σόδα (κοφτές)
- 125 gr βούτυρο, σε κυβάκια
- 1 αβγό
- 420 gr αλεύρι μαλακό
- 150 gr ζάχαρη καστανή ΑΒ
- 100 gr μέλι «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» από τη Θάσο
- 1,5 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. γαρίφαλο
- 2 κ.γ. σόδα (κοφτές)
- 125 gr βούτυρο, σε κυβάκια
- 1 αβγό
- 420 gr αλεύρι μαλακό