Ab logo
  • Gingerbread

Gingerbread

από Στέλιος Παρλιάρος
Gingerbread
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
1 μερίδα
  • 350 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/4 g μπέικιν πάουντερ
  • 250 g ζάχαρη καστανή
  • 250 g βούτυρο Lurpak, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 αβγό
  • 1/4 κ.γ. γαρίφαλο, σε σκόνη
  • 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη
  • 1/4 κ.γ. γλυκάνισο
  • 1/4 κ.γ. πιπέρι, τριμμένο
  • 350 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/4 g μπέικιν πάουντερ
  • 250 g ζάχαρη καστανή
  • 250 g βούτυρο Lurpak, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 αβγό
  • 1/4 κ.γ. γαρίφαλο, σε σκόνη
  • 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη
  • 1/4 κ.γ. γλυκάνισο
  • 1/4 κ.γ. πιπέρι, τριμμένο