Ας μαγειρέψουμε
Ζεσταίνετε το γάλα σε κατσαρολάκι. Χτυπάτε ελαφρά τους κρόκους με την ζάχαρη και το κορνφλάουρ και ρίχνετε το ζεστό γάλα σιγά – σιγά ανακατεύοντας συνεχώς, επιστρέφετε την κρέμα στο κατσαρολάκι και ανακατεύετε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά μέχρι να αρχίζει να πήζει. Ρίχνετε 50 γρ. βούτυρο, ανακατεύετε και αποσύρετε από την φωτιά. Καλύπτετε με χαρτί φούρνου και αφήνετε την κρέμα να κρυώσει εντελώς. Τότε την χτυπάτε στο μίξερ με το υπόλοιπο βούτυρο και την πραλίνα φουντουκιού και την βάζετε στο ψυγείο. Ζεσταίνετε το γάλα με την ζάχαρη, το βούτυρο, μια πρέζα αλάτι και 70 ml. νερό σε ένα μέτριο κατσαρολάκι, μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Ρίχνετε το αλεύρι και ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα για 2 – 3 λεπτά. Βάζετε την ζύμη σε μπολ και την ανακατεύετε συνεχώς για να κρυώσει λίγο. Ρίχνετε τα αβγά ανακατεύοντας πολύ καλά. Βάζετε την ζύμη σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με απλό κορνέ και φτιάχνετε ένα κορδόνι ζύμης σε κύκλο 20 εκ. διαμέτρου. Επαναλαμβάνετε με ένα δεύτερο κορδόνι ζύμης στο εσωτερικό του κύκλου και ένα πάνω από τα δυο αυτά κορδόνια. Αλείφετε την ζύμη με το χτυπημένο αβγό, πασπαλίζετε με λίγα φουντούκια και ψήνετε στους 160 βαθμούς Κελσίου με αέρα για 35 λεπτά μέχρι να ροδίσει το στεφάνι. Αφήνετε να κρυώσει στον φούρνο με μισάνοιχτη πόρτα. Κόβετε το στεφάνι στην μέση (οριζοντίως). Βάζετε την κρέμα πραλίνας σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κορνέ αστέρι και γεμίζετε το στεφάνι. Πασπαλίζετε με άχνη και σερβίρετε.