Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΓιουβέτσι με θαλασσινά, ούζο και δυόσμο
Ab logo
  • Γιουβέτσι με θαλασσινά, ούζο και δυόσμο

Γιουβέτσι με θαλασσινά, ούζο και δυόσμο

από AB Food Stories
Γιουβέτσι με θαλασσινά, ούζο και δυόσμο
Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ελαφρά κοπανισμένες και καθαρισμένες
  • 120 ml ελαιόλαδο
  • 300 g μύδια, με το κέλυφος, καθαρισμένα
  • 200 g καλαμαράκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  • 350 g κριθαράκι ψιλό
  • 400 g ντομάτα στον τρίφτη
  • 8 γαρίδες Νο 3, ολόκληρες
  • 1 φλ. ούζο
  • 1 φλ. φύλλα δυόσμου, χοντροκομμένα
  • 4 κλαράκια φρέσκο θυμάρι
  • 500 ml νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ελαφρά κοπανισμένες και καθαρισμένες
  • 120 ml ελαιόλαδο
  • 300 g μύδια, με το κέλυφος, καθαρισμένα
  • 200 g καλαμαράκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  • 350 g κριθαράκι ψιλό
  • 400 g ντομάτα στον τρίφτη
  • 8 γαρίδες Νο 3, ολόκληρες
  • 1 φλ. ούζο
  • 1 φλ. φύλλα δυόσμου, χοντροκομμένα
  • 4 κλαράκια φρέσκο θυμάρι
  • 500 ml νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι