Ab logo
  • Γκούλας (Bogracs Gulyas)

Γκούλας (Bogracs Gulyas)

από Πηγή ΑΒ Μagazine
Γκούλας (Bogracs Gulyas)
Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
6 μερίδες
  • 4 κουταλιές σούπας βούτυρο ή λαρδί
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 3 κουταλιές σούπας γλυκιά πάπρικα
  • 2 τριμμένα κρεμμύδια
  • 1,5 κιλά μοσχάρι για βραστό κομμένο σε κύβους 5x5 εκ.
  • 1 λίτρο ζωμός βοδινού
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού αγριοκύμινο (σπόροι σε βαζάκια)
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού μαντζουράνα σκόνη (σε βαζάκια)
  • 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού μέτρια γεμάτο πιπέρι
  • 3 τομάτες ώριμες χωρίς σπόρους κομμένες σε κυβάκια
  • 10 μέτριες πατάτες
  • 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
  • 4 κουταλιές σούπας βούτυρο ή λαρδί
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 3 κουταλιές σούπας γλυκιά πάπρικα
  • 2 τριμμένα κρεμμύδια
  • 1,5 κιλά μοσχάρι για βραστό κομμένο σε κύβους 5x5 εκ.
  • 1 λίτρο ζωμός βοδινού
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού αγριοκύμινο (σπόροι σε βαζάκια)
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού μαντζουράνα σκόνη (σε βαζάκια)
  • 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού μέτρια γεμάτο πιπέρι
  • 3 τομάτες ώριμες χωρίς σπόρους κομμένες σε κυβάκια
  • 10 μέτριες πατάτες
  • 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες