Παράλειψη
Τα προϊόντα μου
Λίστες
Σύνδεση ή εγγραφή
Καλώς ήρθες
Αποσύνδεση
Μεταφορά στο My AB
0
Μενού
Eshop
Προσφορές
Φυλλάδια
Healthy Corner
Μόνο στα ΑΒ
Συνταγές
#allazoumesinithies
AB Plus
Καταστήματα
Αποτελέσματα Αναζήτησης Συνταγών
Αποτελέσματα Αναζήτησης Συνταγών
Γλυκόξινο χοιρινό σε όλες τις κουζίνες
Γλυκόξινο χοιρινό σε όλες τις κουζίνες
από Βίκυ Σμυρλή
Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά
4 μερίδες
125 γρ.
μανιτάρια σε φετούλες (για το σοτάρισμα)
1 φλιτζάνι
νερό (για τη σάλτσα)
1,5 κουταλιές
της σούπας κορν φλάουρ (για τη σάλτσα)
60 ml
άσπρο ξίδι (για τη σάλτσα)
1
κύβο κότας βιολογικό , διαλυμένο σε λίγο νερό (για τη σάλτσα)
2 κουταλιές
της σούπας σάλτσα τομάτας (για τη σάλτσα)
1 κουταλιά
της σούπας σάλτσα σόγιας (για τη σάλτσα)
σιρόπι του ανανά
από το χοιρινό (για τη σάλτσα)
1
κόκκινη πιπεριά σε φέτες (για το σοτάρισμα)
1 κλαράκι
σέλερι κομμένο λοξά (για το σοτάρισμα)
1 μέτριο
αγγούρι ξεσποριασμένο κομμένο σε κύβους (για το σοτάρισμα)
1 καρέ
χοιρινού (μπριζόλα χωρίς κόκαλα) σε κύβους
8 φρέσκα
κρεμμυδάκια κομμένα λοξά στα 3εκ. (για το σοτάρισμα)
1 μεγάλο
κρεμμύδι σε φέτες (για το σοτάρισμα)
4 κουταλιές
της σούπας ηλιέλαιο (για το σοτάρισμα)
Λαχανικά
Ηλιέλαιο
Kορν φλάουρ για το πανάρισμα του κρέατος (για το τηγάνισμα)
1 κρόκο
αβγού (για τη μαρινάδα)
5 κουταλιές
της σούπας άσπρο ξηρό κρασί (για τη μαρινάδα)
3 κουταλιές
της σούπας σάλτσα σόγιας (για τη μαρινάδα)
2 κουταλιές
της σούπας ζάχαρη (για τη μαρινάδα)
125 γρ.
μανιτάρια σε φετούλες (για το σοτάρισμα)
1 φλιτζάνι
νερό (για τη σάλτσα)
1,5 κουταλιές
της σούπας κορν φλάουρ (για τη σάλτσα)
60 ml
άσπρο ξίδι (για τη σάλτσα)
1
κύβο κότας βιολογικό , διαλυμένο σε λίγο νερό (για τη σάλτσα)
2 κουταλιές
της σούπας σάλτσα τομάτας (για τη σάλτσα)
1 κουταλιά
της σούπας σάλτσα σόγιας (για τη σάλτσα)
σιρόπι του ανανά
από το χοιρινό (για τη σάλτσα)
1
κόκκινη πιπεριά σε φέτες (για το σοτάρισμα)
1 κλαράκι
σέλερι κομμένο λοξά (για το σοτάρισμα)
1 μέτριο
αγγούρι ξεσποριασμένο κομμένο σε κύβους (για το σοτάρισμα)
1 καρέ
χοιρινού (μπριζόλα χωρίς κόκαλα) σε κύβους
8 φρέσκα
κρεμμυδάκια κομμένα λοξά στα 3εκ. (για το σοτάρισμα)
1 μεγάλο
κρεμμύδι σε φέτες (για το σοτάρισμα)
Δες περισσότερα