Γλυκόξινο χοιρινό σε όλες τις κουζίνες
από Βίκυ Σμυρλή

Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 125 γρ. μανιτάρια σε φετούλες (για το σοτάρισμα)
- 1 φλιτζάνι νερό (για τη σάλτσα)
- 1,5 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ (για τη σάλτσα)
- 60 ml άσπρο ξίδι (για τη σάλτσα)
- 1 κύβο κότας βιολογικό , διαλυμένο σε λίγο νερό (για τη σάλτσα)
- 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα τομάτας (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας (για τη σάλτσα)
- σιρόπι του ανανά
- από το χοιρινό (για τη σάλτσα)
- 1 κόκκινη πιπεριά σε φέτες (για το σοτάρισμα)
- 1 κλαράκι σέλερι κομμένο λοξά (για το σοτάρισμα)
- 1 μέτριο αγγούρι ξεσποριασμένο κομμένο σε κύβους (για το σοτάρισμα)
- 1 καρέ χοιρινού (μπριζόλα χωρίς κόκαλα) σε κύβους
- 8 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα λοξά στα 3εκ. (για το σοτάρισμα)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες (για το σοτάρισμα)
- 4 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο (για το σοτάρισμα)
- Λαχανικά
- Ηλιέλαιο
- Kορν φλάουρ για το πανάρισμα του κρέατος (για το τηγάνισμα)
- 1 κρόκο αβγού (για τη μαρινάδα)
- 5 κουταλιές της σούπας άσπρο ξηρό κρασί (για τη μαρινάδα)
- 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας (για τη μαρινάδα)
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (για τη μαρινάδα)
- 125 γρ. μανιτάρια σε φετούλες (για το σοτάρισμα)
- 1 φλιτζάνι νερό (για τη σάλτσα)
- 1,5 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ (για τη σάλτσα)
- 60 ml άσπρο ξίδι (για τη σάλτσα)
- 1 κύβο κότας βιολογικό , διαλυμένο σε λίγο νερό (για τη σάλτσα)
- 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα τομάτας (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας (για τη σάλτσα)
- σιρόπι του ανανά
- από το χοιρινό (για τη σάλτσα)
- 1 κόκκινη πιπεριά σε φέτες (για το σοτάρισμα)
- 1 κλαράκι σέλερι κομμένο λοξά (για το σοτάρισμα)
- 1 μέτριο αγγούρι ξεσποριασμένο κομμένο σε κύβους (για το σοτάρισμα)
- 1 καρέ χοιρινού (μπριζόλα χωρίς κόκαλα) σε κύβους
- 8 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα λοξά στα 3εκ. (για το σοτάρισμα)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες (για το σοτάρισμα)