Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΓλυκόξινο χοιρινό σε όλες τις κουζίνες
Ab logo
  • Γλυκόξινο χοιρινό σε όλες τις κουζίνες

Γλυκόξινο χοιρινό σε όλες τις κουζίνες

από Βίκυ Σμυρλή
Γλυκόξινο χοιρινό σε όλες τις κουζίνες
Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 125 γρ. μανιτάρια σε φετούλες (για το σοτάρισμα)
  • 1 φλιτζάνι νερό (για τη σάλτσα)
  • 1,5 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ (για τη σάλτσα)
  • 60 ml άσπρο ξίδι (για τη σάλτσα)
  • 1 κύβο κότας βιολογικό , διαλυμένο σε λίγο νερό (για τη σάλτσα)
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα τομάτας (για τη σάλτσα)
  • 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας (για τη σάλτσα)
  • σιρόπι του ανανά
  • από το χοιρινό (για τη σάλτσα)
  • 1 κόκκινη πιπεριά σε φέτες (για το σοτάρισμα)
  • 1 κλαράκι σέλερι κομμένο λοξά (για το σοτάρισμα)
  • 1 μέτριο αγγούρι ξεσποριασμένο κομμένο σε κύβους (για το σοτάρισμα)
  • 1 καρέ χοιρινού (μπριζόλα χωρίς κόκαλα) σε κύβους
  • 8 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα λοξά στα 3εκ. (για το σοτάρισμα)
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες (για το σοτάρισμα)
  • 4 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο (για το σοτάρισμα)
  • Λαχανικά
  • Ηλιέλαιο
  • Kορν φλάουρ για το πανάρισμα του κρέατος (για το τηγάνισμα)
  • 1 κρόκο αβγού (για τη μαρινάδα)
  • 5 κουταλιές της σούπας άσπρο ξηρό κρασί (για τη μαρινάδα)
  • 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας (για τη μαρινάδα)
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (για τη μαρινάδα)
  • 125 γρ. μανιτάρια σε φετούλες (για το σοτάρισμα)
  • 1 φλιτζάνι νερό (για τη σάλτσα)
  • 1,5 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ (για τη σάλτσα)
  • 60 ml άσπρο ξίδι (για τη σάλτσα)
  • 1 κύβο κότας βιολογικό , διαλυμένο σε λίγο νερό (για τη σάλτσα)
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα τομάτας (για τη σάλτσα)
  • 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας (για τη σάλτσα)
  • σιρόπι του ανανά
  • από το χοιρινό (για τη σάλτσα)
  • 1 κόκκινη πιπεριά σε φέτες (για το σοτάρισμα)
  • 1 κλαράκι σέλερι κομμένο λοξά (για το σοτάρισμα)
  • 1 μέτριο αγγούρι ξεσποριασμένο κομμένο σε κύβους (για το σοτάρισμα)
  • 1 καρέ χοιρινού (μπριζόλα χωρίς κόκαλα) σε κύβους
  • 8 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα λοξά στα 3εκ. (για το σοτάρισμα)
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες (για το σοτάρισμα)