Ιταλική Καρμπονάρα
από #MadeWithAB

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 500 g σπαγγέτι νο 6 ή 7
- 3 κρόκος αβγού
- 200 g πανσέτα (αλλαντικό), ψιλοκομμένη
- 1 σκελίδα σπασμένη σκόρδο
- 2 κ/σ ελαιόλαδο
- 40 g βούτυρο
- 100 ml λευκό κρασί
- 150 g παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- μαϊντανός
- παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο
- 500 g σπαγγέτι νο 6 ή 7
- 3 κρόκος αβγού
- 200 g πανσέτα (αλλαντικό), ψιλοκομμένη
- 1 σκελίδα σπασμένη σκόρδο
- 2 κ/σ ελαιόλαδο
- 40 g βούτυρο
- 100 ml λευκό κρασί
- 150 g παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- μαϊντανός
- παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο