Ab logo
  • Ιταλική Καρμπονάρα

Ιταλική Καρμπονάρα

από #MadeWithAB
Ιταλική Καρμπονάρα
Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 500 g σπαγγέτι νο 6 ή 7
  • 3 κρόκος αβγού
  • 200 g πανσέτα (αλλαντικό), ψιλοκομμένη
  • 1 σκελίδα σπασμένη σκόρδο
  • 2 κ/σ ελαιόλαδο
  • 40 g βούτυρο
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 150 g παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • μαϊντανός
  • παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο
  • 500 g σπαγγέτι νο 6 ή 7
  • 3 κρόκος αβγού
  • 200 g πανσέτα (αλλαντικό), ψιλοκομμένη
  • 1 σκελίδα σπασμένη σκόρδο
  • 2 κ/σ ελαιόλαδο
  • 40 g βούτυρο
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 150 g παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • μαϊντανός
  • παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο