Καλαμαράκια με πατάτες γιαχνί στην κατσαρόλα
από Νένα Ισμυρνόγλου

Εύκολη
>60'
0/5
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 800 γρ. καλαμαράκια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 3 εκ.
- 1 κιλό πατάτες, καθαρισμένες και σε κομμάτια
- 3/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί
- 2 μέτρια κόκκινα κρεμμύδια
- 1/2 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- 1/3 ματσάκι δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 1/3 ματσάκι κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
- 90 ml παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κονσέρβα ντοματάκια ολόκληρα, χτυπημένα στο μούλτ
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 800 γρ. καλαμαράκια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 3 εκ.
- 1 κιλό πατάτες, καθαρισμένες και σε κομμάτια
- 3/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί
- 2 μέτρια κόκκινα κρεμμύδια
- 1/2 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- 1/3 ματσάκι δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 1/3 ματσάκι κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
- 90 ml παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κονσέρβα ντοματάκια ολόκληρα, χτυπημένα στο μούλτ
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι