Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΚάστανα στιφάδο με αρωματικό μείγμα
Ab logo
  • Κάστανα στιφάδο με αρωματικό μείγμα

Κάστανα στιφάδο με αρωματικό μείγμα

από AB FOODSTORIES
Κάστανα στιφάδο με αρωματικό μείγμα
Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 5 κ.σ. φρέσκο ή ξερό δεντρολίβανο (ή ξερό ή φρέσκο θυμάρι)
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 5 κ.γ. κόκκοι πιπεριού, ολόκληροι
  • 25 πιπέρι καγιέν ή σκόνη τσίλι (αν θέλουμε)
  • 5 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
  • 1 κ.γ. μπούκοβο (ή όσο αντέχουμε)
  • 5 κεδροκούκουτσα (ή μπαχάρια), κοπανισμένα
  • 1 -2 καρφάκια γαρίφαλο
  • 1 μικρό ξυλάκι κανέλας
  • 5 φλ. ελαιόλαδο
  • 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια, πολύ ψιλοκομμένα
  • 15 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί
  • 2 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
  • 20 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια (προαιρετικά), μουλιασμένα και ψιλοκομμένα
  • 3 μέτρια καρότα, κομμένα σε μικρά κυβάκια
  • 500 ml βραστό νερό
  • 700 γρ. κρεμμυδάκια για στιφάδο, καθαρισμένα (ή 800 γρ. απλά ξερά κρεμμύδια, κιτρινόφλουδα, κομμένα σε μεγάλα κομμάτια)
  • 400 γρ. κάστανα καθαρισμένα, σε συσκευασία κενού
  • 5 κ.σ. φρέσκο ή ξερό δεντρολίβανο (ή ξερό ή φρέσκο θυμάρι)
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 5 κ.γ. κόκκοι πιπεριού, ολόκληροι
  • 25 πιπέρι καγιέν ή σκόνη τσίλι (αν θέλουμε)
  • 5 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
  • 1 κ.γ. μπούκοβο (ή όσο αντέχουμε)
  • 5 κεδροκούκουτσα (ή μπαχάρια), κοπανισμένα
  • 1 -2 καρφάκια γαρίφαλο
  • 1 μικρό ξυλάκι κανέλας
  • 5 φλ. ελαιόλαδο
  • 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια, πολύ ψιλοκομμένα
  • 15 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί
  • 2 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
  • 20 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια (προαιρετικά), μουλιασμένα και ψιλοκομμένα
  • 3 μέτρια καρότα, κομμένα σε μικρά κυβάκια