Κεφτεδάκια αφράτα με τριμμένο καρότο και ντομάτα

Εύκολη
>60'
0/5
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από κιλότο
- 2 μέτριες ντομάτες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες
- 2 μεγάλα καρότα, ψιλοτριμμένα και καλά στυμμένα
- 2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
- 1 φλ. φρυγανιά τριμμένη
- 1/2 ματσάκι κόλιανδρος φρέσκος (ή μαϊντανός), ψιλοκομμένοψιλοκομμένος
- 1 κ.σ. κάρι, σκόνη
- αλάτι
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- αλεύρι, για το αλεύρωμα
- μπόλικο ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
- 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από κιλότο
- 2 μέτριες ντομάτες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες
- 2 μεγάλα καρότα, ψιλοτριμμένα και καλά στυμμένα
- 2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
- 1 φλ. φρυγανιά τριμμένη
- 1/2 ματσάκι κόλιανδρος φρέσκος (ή μαϊντανός), ψιλοκομμένοψιλοκομμένος
- 1 κ.σ. κάρι, σκόνη
- αλάτι
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- αλεύρι, για το αλεύρωμα
- μπόλικο ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα