Κεφτεδάκια με παντζάρι και σολομό
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1/2 κιλό πατάτες, καλοβρασμένες και ξεφλουδισμένες
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
- 1 παντζάρι, βρασμένο και ψιλοτριμμένο
- Αλάτι
- πιπέρι
- λίγο κύμινο (προαιρετικά)
- 1 κονσέρβα σολομού σε νερό
- 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- 1/2 κιλό πατάτες, καλοβρασμένες και ξεφλουδισμένες
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
- 1 παντζάρι, βρασμένο και ψιλοτριμμένο
- Αλάτι
- πιπέρι
- λίγο κύμινο (προαιρετικά)
- 1 κονσέρβα σολομού σε νερό
- 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα