Ας μαγειρέψουμε
Κέικ: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C, και βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε μια κλασική φόρμα για κέικ με τρύπα στη μέση. Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με 150 γρ. από τη ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει το μείγμα. Τότε, προσθέτουμε έναν έναν στους κρόκους, εναλλάξ με το αλεύρι. Στο τέλος ρίχνουμε το γάλα και αδειάζουμε σε ένα μπολ.Καθαρίζουμε πολύ καλά και στεγνώνουμε εντελώς τον κάδο του μίξερ. Ρίχνουμε εκεί τα ασπράδια, μαζί με τα υπόλοιπα 50 γρ. ζάχαρης και τα χτυπάμε, με το σύρμα, σε χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Την ενσωματώνουμε στο προηγούμενο μείγμα, αυτό με τους κρόκους, ανακατεύοντας απαλά με μια σπάτουλα, με κινήσεις από πάνω προς τα κάτω. Χωρίζουμε το μείγμα σε δύο μέρη και στο ένα προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα, ανακατεύοντας απαλά μέχρι να έχουμε ένα σοκολατένιο μείγμα. Αδειάζουμε εναλλάξ τα δύο μείγματα στη φόρμα και ψήνουμε για 1 ώρα. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και ξεφορμάρουμε. Στη συνέχεια αφήνουμε το κέικ να κρυώσει εντελώς, για περίπου 1 ώρα. Γλάσο: Ρίχνουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα σε ένα μπολ και την κρέμα κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι, το οποίο τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Όταν ζεσταθεί καλά η κρέμα γάλακτος, αλλά πριν πάρει βράση, την αδειάζουμε πάνω από την κουβερτούρα. Περιμένουμε για περίπου 1 λεπτό να λιώσει η κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο, σοκολατένιο μείγμα. Προσθέτουμε το μέλι και ομογενοποιούμε. Αφήνουμε λίγο το γλάσο ώστε να πέσει η θερμοκρασία του και να αρχίσει να σφίγγει ελαφρώς. Έτσι δεν είναι πολύ ρευστό και στέκεται καλύτερα πάνω στο κέικ. Περιχύνουμε το κέικ και σερβίρουμε.