Παράλειψη
Τα προϊόντα μου
Λίστες
Σύνδεση ή εγγραφή
Καλώς ήρθες
Αποσύνδεση
Μεταφορά στο My AB
0
Μενού
Eshop
Προσφορές
Φυλλάδια
Summer Shop
Μόνο στα ΑΒ
Συνταγές
#allazoumesinithies
AB Plus
Καταστήματα
Αποτελέσματα Αναζήτησης Συνταγών
Αποτελέσματα Αναζήτησης Συνταγών
Κιουνεφέ με χαλούμι Κύπρου και μυζήθρα Κρήτης
Κιουνεφέ με χαλούμι Κύπρου και μυζήθρα Κρήτης
από Madame Ginger
1'- 30'
0/5
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά
4 μερίδες
180 ml
ζάχαρη (για το σιρόπι)
130 ml
νερό (για το σιρόπι)
1/2
λεμόνι (φλούδα) (για το σιρόπι)
λεμόνι (φλούδα) (για το σιρόπι)
200 gr
μυζήθρα Κρήτης (για το κιουνεφέ)
200 gr
80 gr
βούτυρο αγελάδος, λιωμένο (για το κιουνεφέ)
200 gr
φύλλο κανταΐφι (για το κιουνεφέ)
2 gr
φιστίκια Αιγίνης κοπανισμένα (για το σερβίρισμα)
180 ml
ζάχαρη (για το σιρόπι)
130 ml
νερό (για το σιρόπι)
1/2
λεμόνι (φλούδα) (για το σιρόπι)
λεμόνι (φλούδα) (για το σιρόπι)
200 gr
μυζήθρα Κρήτης (για το κιουνεφέ)
200 gr
80 gr
βούτυρο αγελάδος, λιωμένο (για το κιουνεφέ)
200 gr
φύλλο κανταΐφι (για το κιουνεφέ)
2 gr
φιστίκια Αιγίνης κοπανισμένα (για το σερβίρισμα)