Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΚιουνεφέ με χαλούμι Κύπρου και μυζήθρα Κρήτης
Ab logo

Κιουνεφέ με χαλούμι Κύπρου και μυζήθρα Κρήτης

από Madame Ginger
Κιουνεφέ με χαλούμι Κύπρου και μυζήθρα Κρήτης
1'- 30'
0/5

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 180 ml ζάχαρη (για το σιρόπι)
  • 130 ml νερό (για το σιρόπι)
  • 1/2 λεμόνι (φλούδα) (για το σιρόπι)
  • λεμόνι (φλούδα) (για το σιρόπι)
  • 200 gr μυζήθρα Κρήτης (για το κιουνεφέ)
  • 200 gr
  • 80 gr βούτυρο αγελάδος, λιωμένο (για το κιουνεφέ)
  • 200 gr φύλλο κανταΐφι (για το κιουνεφέ)
  • 2 gr φιστίκια Αιγίνης κοπανισμένα (για το σερβίρισμα)
  • 180 ml ζάχαρη (για το σιρόπι)
  • 130 ml νερό (για το σιρόπι)
  • 1/2 λεμόνι (φλούδα) (για το σιρόπι)
  • λεμόνι (φλούδα) (για το σιρόπι)
  • 200 gr μυζήθρα Κρήτης (για το κιουνεφέ)
  • 200 gr
  • 80 gr βούτυρο αγελάδος, λιωμένο (για το κιουνεφέ)
  • 200 gr φύλλο κανταΐφι (για το κιουνεφέ)
  • 2 gr φιστίκια Αιγίνης κοπανισμένα (για το σερβίρισμα)