Κοκκινιστό κατσαρόλας με παπαρδέλες
από #MadeWithAB

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
- 1 μεγάλο καρότο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 500 γρ μοσχάρι για κατσαρόλα
- 1 κλωνάρι σέλερι
- 1 lt ζωμός βοδινού (ζεστός)
- 50 γρ βούτυρο
- 50 ml ελαιόλαδο
- 150 ml χυμός τομάτας (πουμαρό)
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 100 γρ αποφλοιωμένα τοματίνια
- 100 ml κόκκινο κρασί
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 3 κόκκος μπαχάρι
- αλατοπίπερο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
- 1 μεγάλο καρότο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 500 γρ μοσχάρι για κατσαρόλα
- 1 κλωνάρι σέλερι
- 1 lt ζωμός βοδινού (ζεστός)
- 50 γρ βούτυρο
- 50 ml ελαιόλαδο
- 150 ml χυμός τομάτας (πουμαρό)
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 100 γρ αποφλοιωμένα τοματίνια
- 100 ml κόκκινο κρασί
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 3 κόκκος μπαχάρι
- αλατοπίπερο