Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΚολοκυθάκια, μελιτζάνες, γλυκοπατάτες και πιπεριές στον φούρνο, με κλαράκια από θυμάρι και δεντρολίβανο
Ab logo
  • Κολοκυθάκια, μελιτζάνες, γλυκοπατάτες και πιπεριές στον φούρνο, με κλαράκια από θυμάρι και δεντρολίβανο

Κολοκυθάκια, μελιτζάνες, γλυκοπατάτες και πιπεριές στον φούρνο, με κλαράκια από θυμάρι και δεντρολίβανο

από #MadeWithAB
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΑΤΑ
Κολοκυθάκια, μελιτζάνες, γλυκοπατάτες και πιπεριές στον φούρνο, με κλαράκια από θυμάρι και δεντρολίβανο
Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 500 g κολοκυθάκια μικρά, πλυμένα και κομμένα στα 4, σε μπαστουνάκια στενόμακρα
  • 600 g γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • 600 g μελιτζάνες τσακώνικες, σε μικρά κομμάτια, ξεπικρισμένες (αλατισμένες στο σουρωτήρι για 30 λεπτά )
  • 500 g διάφορες πιπεριές, κομμένες σε μέτρια κομμάτια
  • 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φετούλες
  • 1 κ. σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • 120 ml ελαιόλαδο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 6 κλαράκια θυμάρι
  • 500 g κολοκυθάκια μικρά, πλυμένα και κομμένα στα 4, σε μπαστουνάκια στενόμακρα
  • 600 g γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • 600 g μελιτζάνες τσακώνικες, σε μικρά κομμάτια, ξεπικρισμένες (αλατισμένες στο σουρωτήρι για 30 λεπτά )
  • 500 g διάφορες πιπεριές, κομμένες σε μέτρια κομμάτια
  • 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φετούλες
  • 1 κ. σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • 120 ml ελαιόλαδο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 6 κλαράκια θυμάρι