Κότα γεμιστή με κάστανα και μήλα
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 6 -8 δαμάσκηνα, μουλιασμένα σε κονιάκ (χωρίς κουκούτσια)
- 2 μήλα, καθαρισμένα, κομμένα σε φέτες (χωρίς τα κουκούτσια)
- 200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ( ή κοτόπουλου από μπούτι)
- 1 κότα περίπου 2 κιλά
- 6 -8 κάστανα, κομμένα στην μέση
- 1 κ. σ. μέλι
- 1 κ. σ. βούτυρο
- 2 -3 αστεροειδείς γλυκάνισοι
- 6 φέτες μπέικον
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 200 ml μοσχάτο γλυκό κρασί
- 6 -8 δαμάσκηνα, μουλιασμένα σε κονιάκ (χωρίς κουκούτσια)
- 2 μήλα, καθαρισμένα, κομμένα σε φέτες (χωρίς τα κουκούτσια)
- 200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ( ή κοτόπουλου από μπούτι)
- 1 κότα περίπου 2 κιλά
- 6 -8 κάστανα, κομμένα στην μέση
- 1 κ. σ. μέλι
- 1 κ. σ. βούτυρο
- 2 -3 αστεροειδείς γλυκάνισοι
- 6 φέτες μπέικον
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 200 ml μοσχάτο γλυκό κρασί