Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΚοτόπουλο λεμονάτο με τζίντζερ
Ab logo
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με τζίντζερ

Κοτόπουλο λεμονάτο με τζίντζερ

από AB FOODSTORIES
Κοτόπουλο λεμονάτο με τζίντζερ
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1 κοτόπουλο περίπου 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες, ή 4 μπούτια κοτόπουλου
  • 3 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
  • 1 κρεμμύδι, τριμμένο
  • χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια
  • χυμός από 1 πορτοκάλι
  • 2 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο
  • 1 κ.σ. δεντρολίβανο, τριμμένο
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 400 γρ. ρύζι μπασμάτι (Για το ρύζι)
  • 1 κ. σ. αλάτι (Για το ρύζι)
  • 2 ml ελαιόλαδο (Για το ρύζι)
  • 1 κοτόπουλο περίπου 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες, ή 4 μπούτια κοτόπουλου
  • 3 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
  • 1 κρεμμύδι, τριμμένο
  • χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια
  • χυμός από 1 πορτοκάλι
  • 2 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο
  • 1 κ.σ. δεντρολίβανο, τριμμένο
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 400 γρ. ρύζι μπασμάτι (Για το ρύζι)
  • 1 κ. σ. αλάτι (Για το ρύζι)
  • 2 ml ελαιόλαδο (Για το ρύζι)