Κοτόπουλο λεμονάτο με τζίντζερ
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 κοτόπουλο περίπου 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες, ή 4 μπούτια κοτόπουλου
- 3 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
- 1 κρεμμύδι, τριμμένο
- χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια
- χυμός από 1 πορτοκάλι
- 2 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο
- 1 κ.σ. δεντρολίβανο, τριμμένο
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 40 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 400 γρ. ρύζι μπασμάτι (Για το ρύζι)
- 1 κ. σ. αλάτι (Για το ρύζι)
- 2 ml ελαιόλαδο (Για το ρύζι)
- 1 κοτόπουλο περίπου 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες, ή 4 μπούτια κοτόπουλου
- 3 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
- 1 κρεμμύδι, τριμμένο
- χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια
- χυμός από 1 πορτοκάλι
- 2 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο
- 1 κ.σ. δεντρολίβανο, τριμμένο
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 40 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 400 γρ. ρύζι μπασμάτι (Για το ρύζι)
- 1 κ. σ. αλάτι (Για το ρύζι)
- 2 ml ελαιόλαδο (Για το ρύζι)