Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΚουραμπιέδες με φιστίκια Αιγίνης και άρωμα εσπεριδοειδών
Ab logo
  • Κουραμπιέδες με φιστίκια Αιγίνης και άρωμα εσπεριδοειδών

Κουραμπιέδες με φιστίκια Αιγίνης και άρωμα εσπεριδοειδών

από AB FOODSTORIES
Κουραμπιέδες με φιστίκια Αιγίνης και άρωμα εσπεριδοειδών
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
60 μερίδες
  • 110 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 300 γρ. Ροδάμι ΑΒ (βούτυρο γάλακτος λιωμένο)
  • 600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 30 γρ. κονιάκ
  • ξύσμα από 1 μανταρίνι
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 130 γρ. ψίχα από ανάλατα φιστίκια Αιγίνης
  • άφθονη ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα
  • 110 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 300 γρ. Ροδάμι ΑΒ (βούτυρο γάλακτος λιωμένο)
  • 600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 30 γρ. κονιάκ
  • ξύσμα από 1 μανταρίνι
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 130 γρ. ψίχα από ανάλατα φιστίκια Αιγίνης
  • άφθονη ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα