Κουραμπιέδες με φιστίκια Αιγίνης και άρωμα εσπεριδοειδών
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 60 μερίδες
- 110 γρ. ζάχαρη άχνη
- 300 γρ. Ροδάμι ΑΒ (βούτυρο γάλακτος λιωμένο)
- 600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 30 γρ. κονιάκ
- ξύσμα από 1 μανταρίνι
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- 130 γρ. ψίχα από ανάλατα φιστίκια Αιγίνης
- άφθονη ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα
- 110 γρ. ζάχαρη άχνη
- 300 γρ. Ροδάμι ΑΒ (βούτυρο γάλακτος λιωμένο)
- 600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 30 γρ. κονιάκ
- ξύσμα από 1 μανταρίνι
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- 130 γρ. ψίχα από ανάλατα φιστίκια Αιγίνης
- άφθονη ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα