Λαζάνια με φρέσκο και καπνιστό σολομό
από Σιμόνη Καφίρη

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- ψιλοκομμένο άνηθο
- πιπέρι (για τη μπεσαμέλ)
- αλάτι (για τη μπεσαμέλ)
- 50 γρ. αλεύρι (για τη μπεσαμέλ)
- 3,5 φλιτζάνια ζεστό γάλα (για τη μπεσαμέλ)
- 50 γρ. βούτυρο (για τη μπεσαμέλ)
- Τριμμένη Παρμεζάνα
- άσπρο πιπέρι
- Αλάτι
- 8 πράσινα λαζάνια (με σπανάκι)
- ελαιόλαδο
- 400 γρ. σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο, ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένη φρέσκια τομάτα
- 1 σφηνάκι βότκα
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 400 γρ. φιλέτα φρέσκου σολομού
- 2 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα
- 200 γρ. σολομό καπνιστό
- ψιλοκομμένο άνηθο
- πιπέρι (για τη μπεσαμέλ)
- αλάτι (για τη μπεσαμέλ)
- 50 γρ. αλεύρι (για τη μπεσαμέλ)
- 3,5 φλιτζάνια ζεστό γάλα (για τη μπεσαμέλ)
- 50 γρ. βούτυρο (για τη μπεσαμέλ)
- Τριμμένη Παρμεζάνα
- άσπρο πιπέρι
- Αλάτι
- 8 πράσινα λαζάνια (με σπανάκι)
- ελαιόλαδο
- 400 γρ. σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο, ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένη φρέσκια τομάτα
- 1 σφηνάκι βότκα
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο