Λουκουμάδες πακιστανικοί με φρέσκο βούτυρο, μέλι και αποξηραμένα φρούτα
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Δύσκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 100 γρ. αλεύρι
 - 100 ml γάλα
 - 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
 - 100 γρ. βούτυρο γάλακτος
 - 5 γρ. αμμωνία
 - 500 γρ. ζάχαρη
 - ηλιέλαιο για τηγάνισμα
 - 2 κιλά μέλι (για το σιρόπι)
 - 2 κουταλιές τη σούπας ψιλοκομμένα φρούτα κόντιτα (κεράσι, περγαμόντο, πορτοκάλι) (για το σιρόπι)
 - 1 λίτρο νερό (για το σιρόπι)
 
- 100 γρ. αλεύρι
 - 100 ml γάλα
 - 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
 - 100 γρ. βούτυρο γάλακτος
 - 5 γρ. αμμωνία
 - 500 γρ. ζάχαρη
 - ηλιέλαιο για τηγάνισμα
 - 2 κιλά μέλι (για το σιρόπι)
 - 2 κουταλιές τη σούπας ψιλοκομμένα φρούτα κόντιτα (κεράσι, περγαμόντο, πορτοκάλι) (για το σιρόπι)
 - 1 λίτρο νερό (για το σιρόπι)
 
