Μαρουλοσαλάτα µε καλαµπόκι, αρακά και ροζ λαδολέµονο
από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 κ. σ. μουστάρδα, απαλή
- 1 κ. σ. γιαούρτι στραγγγιστό
- 2 πιπεριές Φλωρίνης, από βάζο
- 1 χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι
- 1 κ. γ. ζάχαρη καστανή
- 100 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 2 μαρούλια, καθαρισμένα από τα χοντρά εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένα
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 φλ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 φλ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 φλ. καλαμπόκι (από κονσέρβα), καλά στραγγισμένο
- 1 φλ. αρακά, βρασμένο
- 1 κ. σ. μουστάρδα, απαλή
- 1 κ. σ. γιαούρτι στραγγγιστό
- 2 πιπεριές Φλωρίνης, από βάζο
- 1 χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι
- 1 κ. γ. ζάχαρη καστανή
- 100 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 2 μαρούλια, καθαρισμένα από τα χοντρά εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένα
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 φλ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 φλ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 φλ. καλαμπόκι (από κονσέρβα), καλά στραγγισμένο
- 1 φλ. αρακά, βρασμένο