Μαρουλοσαλάτα με φινόκιο και μήλο
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 2 σγουρό μαρούλι, ψιλοκομμένο
- 1 φινόκιο, σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο κόκκινο μήλο, χοντροτριμμένο στη χονδρή πλευρά του τρίφτη
- 60 γρ. καρυδόψυχα, χοντροσπασμένη
- 2/3 φλ. ελαιόλαδο (Για τη βινεγκρέτ)
- 2 κ. σ. μουστάρδα, σε κόκκους (Για τη βινεγκρέτ)
- 2 κ. σ. μηλόξιδο (Για τη βινεγκρέτ)
- χυμός από 1 πορτοκάλι (Για τη βινεγκρέτ)
- 1 κ. γ. μέλι (Για τη βινεγκρέτ)
- αλάτι (Για τη βινεγκρέτ)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη βινεγκρέτ)
- 2 σγουρό μαρούλι, ψιλοκομμένο
- 1 φινόκιο, σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο κόκκινο μήλο, χοντροτριμμένο στη χονδρή πλευρά του τρίφτη
- 60 γρ. καρυδόψυχα, χοντροσπασμένη
- 2/3 φλ. ελαιόλαδο (Για τη βινεγκρέτ)
- 2 κ. σ. μουστάρδα, σε κόκκους (Για τη βινεγκρέτ)
- 2 κ. σ. μηλόξιδο (Για τη βινεγκρέτ)
- χυμός από 1 πορτοκάλι (Για τη βινεγκρέτ)
- 1 κ. γ. μέλι (Για τη βινεγκρέτ)
- αλάτι (Για τη βινεγκρέτ)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη βινεγκρέτ)