Μαρουλοσαλάτα με ωμές ρίζες και σάλτσα τυριού
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 1 μαρούλι, ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη λόλα, ψιλοκομμένη
- 2 καρότο καθαρισμένο, χοντροτριμμένο
- 2 παντζάρι, χοντροτριμμένο
- 4 ραπανάκι, τριμμένο
- 3 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 50 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια (Για τη σάλτσα τυριού)
- 50 γρ. φέτα, θρυμματισμένη (Για τη σάλτσα τυριού)
- 50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (Για τη σάλτσα τυριού)
- 50 ml γάλα φρέσκο (Για τη σάλτσα τυριού)
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο (Για τη σάλτσα τυριού)
- 1/2 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος (Για τη σάλτσα τυριού)
- αλάτι (Για τη σάλτσα τυριού)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη σάλτσα τυριού)
- 1 μαρούλι, ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη λόλα, ψιλοκομμένη
- 2 καρότο καθαρισμένο, χοντροτριμμένο
- 2 παντζάρι, χοντροτριμμένο
- 4 ραπανάκι, τριμμένο
- 3 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 50 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια (Για τη σάλτσα τυριού)
- 50 γρ. φέτα, θρυμματισμένη (Για τη σάλτσα τυριού)
- 50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (Για τη σάλτσα τυριού)
- 50 ml γάλα φρέσκο (Για τη σάλτσα τυριού)
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο (Για τη σάλτσα τυριού)
- 1/2 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος (Για τη σάλτσα τυριού)
- αλάτι (Για τη σάλτσα τυριού)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη σάλτσα τυριού)