Μεσσαρίτικος Τζουλαμάς
από MAMA KNOWS (http://mamaknows.gr/)

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 22 μερίδες
- 25 κουτ. γλυκού γαρύφαλλο τριμμένο (για τη γέμιση)
- 25 κουτ. γλυκού αλάτι (για το φύλλο)
- 1 κουτ. γλυκού ξύδι (για το φύλλο)
- 2 κουτ. σούπας ΑΒ ελαιόλαδο (για το φύλλο)
- 325 ml νερό, χλιαρό (για το φύλλο)
- 600 γρ ΑΒ αλεύρι (για το φύλλο)
- 1 κουτ. γλυκού κανέλα τριμμένη (για το πασπάλισμα)
- 230 γρ ζάχαρη (για το πασπάλισμα)
- αλατοπίπερο (για τη γέμιση)
- 25 συκωτάκια κότας (για τη γέμιση)
- 25 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο (για τη γέμιση)
- 25 κουτ. σούπας ΑΒ ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 240 ml Η ΑΒ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ γάλα φρέσκο (για τη γέμιση)
- 900 ml νερό (για τη γέμιση)
- 150 γρ ΑΒ μαύρες σταφίδες (για τη γέμιση)
- 150 γρ ΑΒ ασπρισμένα αμύγδαλα (για τη γέμιση)
- 450 γρ ΑΒ ρύζι καρολίνα, καθαρισμένο και ξεπλυμένο (για τη γέμιση)
- 25 κουτ. γλυκού γαρύφαλλο τριμμένο (για τη γέμιση)
- 25 κουτ. γλυκού αλάτι (για το φύλλο)
- 1 κουτ. γλυκού ξύδι (για το φύλλο)
- 2 κουτ. σούπας ΑΒ ελαιόλαδο (για το φύλλο)
- 325 ml νερό, χλιαρό (για το φύλλο)
- 600 γρ ΑΒ αλεύρι (για το φύλλο)
- 1 κουτ. γλυκού κανέλα τριμμένη (για το πασπάλισμα)
- 230 γρ ζάχαρη (για το πασπάλισμα)
- αλατοπίπερο (για τη γέμιση)
- 25 συκωτάκια κότας (για τη γέμιση)
- 25 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο (για τη γέμιση)
- 25 κουτ. σούπας ΑΒ ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 240 ml Η ΑΒ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ γάλα φρέσκο (για τη γέμιση)
- 900 ml νερό (για τη γέμιση)
- 150 γρ ΑΒ μαύρες σταφίδες (για τη γέμιση)