Μιλφέιγ με τηγανητά αμπελόφυλλα και σάλτσα λεμονιού
από Σιμόνη Καφίρη

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 2/3 φλιτζανιού ρύζι (για το αρωματικό ρύζι)
- 1 λεμόνι, το χυμό και το ξύσμα(για τη σάλτσα)
- 2 κρόκοι (για τη σάλτσα)
- 1,5 φλιτζάνια ζωμό βοδινού, από κύβο (για τη σάλτσα)
- Ελάχιστο ελαιόλαδο (για το κρέας)
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το κρέας)
- 4 φέτες ψαρονέφρι (για το κρέας)
- 2 κ.σ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (για το αρωματικό ρύζι)
- Αλάτι (για το κρέας)
- Άνηθο ψιλοκομμένο (για το αρωματικό ρύζι)
- 6 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για το αρωματικό ρύζι)
- 2 φλιτζάνια ζωμό βοδινό, από κύβο (για το αρωματικό ρύζι)
- Λάδι για το τηγάνισμα (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
- πιπέρι (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
- 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
- 1,5 φλιτζάνια νερό (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
- Αλάτι (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
- 18 αμπελόφυλλα (πλυμένα) (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
- 2/3 φλιτζανιού ρύζι (για το αρωματικό ρύζι)
- 1 λεμόνι, το χυμό και το ξύσμα(για τη σάλτσα)
- 2 κρόκοι (για τη σάλτσα)
- 1,5 φλιτζάνια ζωμό βοδινού, από κύβο (για τη σάλτσα)
- Ελάχιστο ελαιόλαδο (για το κρέας)
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το κρέας)
- 4 φέτες ψαρονέφρι (για το κρέας)
- 2 κ.σ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (για το αρωματικό ρύζι)
- Αλάτι (για το κρέας)
- Άνηθο ψιλοκομμένο (για το αρωματικό ρύζι)
- 6 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για το αρωματικό ρύζι)
- 2 φλιτζάνια ζωμό βοδινό, από κύβο (για το αρωματικό ρύζι)
- Λάδι για το τηγάνισμα (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
- πιπέρι (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)