Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΜιλφέιγ με τηγανητά αμπελόφυλλα και σάλτσα λεμονιού
Ab logo
  • Μιλφέιγ με τηγανητά αμπελόφυλλα και σάλτσα λεμονιού

Μιλφέιγ με τηγανητά αμπελόφυλλα και σάλτσα λεμονιού

από Σιμόνη Καφίρη
Μιλφέιγ με τηγανητά αμπελόφυλλα και σάλτσα λεμονιού
Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 2/3 φλιτζανιού ρύζι (για το αρωματικό ρύζι)
  • 1 λεμόνι, το χυμό και το ξύσμα(για τη σάλτσα)
  • 2 κρόκοι (για τη σάλτσα)
  • 1,5 φλιτζάνια ζωμό βοδινού, από κύβο (για τη σάλτσα)
  • Ελάχιστο ελαιόλαδο (για το κρέας)
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το κρέας)
  • 4 φέτες ψαρονέφρι (για το κρέας)
  • 2 κ.σ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (για το αρωματικό ρύζι)
  • Αλάτι (για το κρέας)
  • Άνηθο ψιλοκομμένο (για το αρωματικό ρύζι)Š
  • 6 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για το αρωματικό ρύζι)
  • 2 φλιτζάνια ζωμό βοδινό, από κύβο (για το αρωματικό ρύζι)
  • Λάδι για το τηγάνισμα (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
  • πιπέρι (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
  • 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
  • 1,5 φλιτζάνια νερό (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
  • Αλάτι (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
  • 2 κ.σ. κορν φλάουρ (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
  • 18 αμπελόφυλλα (πλυμένα) (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
  • 2/3 φλιτζανιού ρύζι (για το αρωματικό ρύζι)
  • 1 λεμόνι, το χυμό και το ξύσμα(για τη σάλτσα)
  • 2 κρόκοι (για τη σάλτσα)
  • 1,5 φλιτζάνια ζωμό βοδινού, από κύβο (για τη σάλτσα)
  • Ελάχιστο ελαιόλαδο (για το κρέας)
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το κρέας)
  • 4 φέτες ψαρονέφρι (για το κρέας)
  • 2 κ.σ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (για το αρωματικό ρύζι)
  • Αλάτι (για το κρέας)
  • Άνηθο ψιλοκομμένο (για το αρωματικό ρύζι)Š
  • 6 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για το αρωματικό ρύζι)
  • 2 φλιτζάνια ζωμό βοδινό, από κύβο (για το αρωματικό ρύζι)
  • Λάδι για το τηγάνισμα (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)
  • πιπέρι (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)