Μηλόπιτα με Ελαιόλαδο
από Γεύσεις εποχής

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 10 μερίδες
- 400 γρ. Αλέυρι* (για τη ζύμη)
- 20 γρ. μπέικιν πάουντερ (για τη ζύμη)
- 180 ml ελαιόλαδο** (για τη ζύμη)
- 170 γρ. καστανή ζάχαρη (για τη ζύμη)
- 1 βανίλια (για τη ζύμη)
- 1 μεγάλο αυγό (για τη ζύμη)
- 6,5 μήλα (για τη γέμιση)
- 170 γρ. καστανή ζάχαρη (για τη γέμιση)
- 150 γρ. καρυδόψιχα ψιλοκομμένη (για τη γέμιση)
- 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα (για τη γέμιση)
- 170 γρ. σταφίδες ανάμεικτες ξανθές και μαύρες (για τη γέμιση)
- 400 γρ. Αλέυρι* (για τη ζύμη)
- 20 γρ. μπέικιν πάουντερ (για τη ζύμη)
- 180 ml ελαιόλαδο** (για τη ζύμη)
- 170 γρ. καστανή ζάχαρη (για τη ζύμη)
- 1 βανίλια (για τη ζύμη)
- 1 μεγάλο αυγό (για τη ζύμη)
- 6,5 μήλα (για τη γέμιση)
- 170 γρ. καστανή ζάχαρη (για τη γέμιση)
- 150 γρ. καρυδόψιχα ψιλοκομμένη (για τη γέμιση)
- 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα (για τη γέμιση)
- 170 γρ. σταφίδες ανάμεικτες ξανθές και μαύρες (για τη γέμιση)