Μοσχάρι με Ελιές και Φέτα
από #MadeWithAB

Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1200 g μοσχάρι ελιά
- 2 κρεμμύδια, κομμένο σε φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
- 100 ml κόκκινο κρασί
- 1 κ/σ τοματοπελτές
- 200 g τομάτες κονκασέ
- 300 ml ζωμός βοδινού
- 1/2 κ/γ ζάχαρη
- 1/2 κ/γ κύμινο
- 5 κόκκοι μπαχάρι
- 100 ml ελαιόλαδο
- 100 g πράσινες ελιές
- 150 κ/σ φέτα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1200 g μοσχάρι ελιά
- 2 κρεμμύδια, κομμένο σε φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
- 100 ml κόκκινο κρασί
- 1 κ/σ τοματοπελτές
- 200 g τομάτες κονκασέ
- 300 ml ζωμός βοδινού
- 1/2 κ/γ ζάχαρη
- 1/2 κ/γ κύμινο
- 5 κόκκοι μπαχάρι
- 100 ml ελαιόλαδο
- 100 g πράσινες ελιές
- 150 κ/σ φέτα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι