Μοσχαρίσια σουβλάκια με σάλτσα τσιμιτσούρι

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 2 μερίδες
- 500 γρ. μοσχαρίσια κόντρα, κομμένη σε μπουκιές
- 1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά κυβάκια 5*5εκ.
- 2 κούπες πιπεριά φλωρίνης, κομμένη σε κυβάκια 5*5εκ.
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 1/4 κ.γ. τριμμένο κύμινο
- 1/2 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
- Αλάτι
- 250 γρ. ρόκα
- 120 ml. ελαιόλαδο
- 2 σκ. σκόρδο, σπασμένες
- 2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
- 1/4 κ.γ. μπούκοβο
- Πιπέρι
- 500 γρ. μοσχαρίσια κόντρα, κομμένη σε μπουκιές
- 1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά κυβάκια 5*5εκ.
- 2 κούπες πιπεριά φλωρίνης, κομμένη σε κυβάκια 5*5εκ.
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 1/4 κ.γ. τριμμένο κύμινο
- 1/2 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
- Αλάτι
- 250 γρ. ρόκα
- 120 ml. ελαιόλαδο
- 2 σκ. σκόρδο, σπασμένες
- 2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
- 1/4 κ.γ. μπούκοβο
- Πιπέρι