Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΜους κρητικού ανθότυρου με τρίμμα από ξεροτήγανα
Ab logo

Μους κρητικού ανθότυρου με τρίμμα από ξεροτήγανα

από AB FOODSTORIES
Μους κρητικού ανθότυρου με τρίμμα από ξεροτήγανα
Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
6 μερίδες
  • 600 g ανθότυρο Κρήτης «ΑΒ Επιλογή»
  • 200 g μασκαρπόνε
  • 100 g γιαούρτι πρόβειο
  • 100 ml κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού
  • 60 g ζάχαρη άχνη ΑΒ
  • 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • 5 μεγάλα ξεροτήγανα κρητικά
  • μέλι από την Κρήτη «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», για το σερβίρισμα
  • κανέλα σκόνη, για το σερβίρισμα
  • Ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο νέο AB Foodstories
  • 600 g ανθότυρο Κρήτης «ΑΒ Επιλογή»
  • 200 g μασκαρπόνε
  • 100 g γιαούρτι πρόβειο
  • 100 ml κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού
  • 60 g ζάχαρη άχνη ΑΒ
  • 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • 5 μεγάλα ξεροτήγανα κρητικά
  • μέλι από την Κρήτη «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», για το σερβίρισμα
  • κανέλα σκόνη, για το σερβίρισμα
  • Ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο νέο AB Foodstories