Μπακαλιάρος με σπανάκι από την Κύθνο
από FUNKY COOK (http://www.funkycook.gr/)

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 1 φιλέτο παστός μπακαλιάρος (περίπου 1 kg)
- 300 g φρέσκα σέσκουλα
- 700 g φύλλα από φρέσκο σπανάκι (καθαρισμένο και πλυμένο)
- 8 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 μάτσο άνηθος
- 100 g ΑΒ μαύρη σταφίδα κορινθιακή
- 15 κουτ. σούπας ΑΒ τοματοπολτός
- 100 ml ελαιόλαδο
- 5 κουτ. γλυκού πιπέρι
- 5 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1 χυμός 1 λεμονιού (προαιρετικά - για το σερβίρισμα)
- 1 φιλέτο παστός μπακαλιάρος (περίπου 1 kg)
- 300 g φρέσκα σέσκουλα
- 700 g φύλλα από φρέσκο σπανάκι (καθαρισμένο και πλυμένο)
- 8 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 μάτσο άνηθος
- 100 g ΑΒ μαύρη σταφίδα κορινθιακή
- 15 κουτ. σούπας ΑΒ τοματοπολτός
- 100 ml ελαιόλαδο
- 5 κουτ. γλυκού πιπέρι
- 5 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1 χυμός 1 λεμονιού (προαιρετικά - για το σερβίρισμα)