Ας μαγειρέψουμε
1. Ψιλοκόβουμε τα χορταρικά, τα αρωματικά, τα κρεμμύδια και τα ρίχνουμε σε σουρωτήρι. 2. Τα αλατίζουμε και τα στύβουμε με το χέρι για να βγάλουν τα υγρά τους. Τα σκεπάζουμε με μια καθαρή πετσέτα και τα αφήνουμε να στραγγίξουν για 10’. Προσθέτουμε το πιπέρι, την φέτα, τον τραχανά και ανακατεύουμε. 3. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε νερό, γάλα, λάδι και γιαούρτι και ανακατεύουμε με τον χτυπητήρι. 4. Προσθέτουμε σταδιακά το καλαμποκάλευρο και με το χέρι δημιουργούμε μια μαλακιά ζύμη, την οποία χωρίζουμε στα 2. 5. Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί (30-35εκ) και στρώνουμε με το χέρι το ένα κομμάτι ζύμης. 6. Στρώνουμε τα χόρτα, τα πατάμε με το χέρι και από πάνω στρώνουμε προσεκτικά το άλλο κομμάτι ζύμης. Για μεγαλύτερη ευκολία, ανοίγουμε με το χέρι κομμάτια ζύμης και τα τοποθετούμε πάνω από τα χόρτα. 7. Ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήνουμε την πίτα στους 180ο με αέρα για 75’ στη μεσαία θέση του φούρνου.