Μπουρεκάκια με πράσο και ανθότυρο
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 300 γρ. φύλλο κρούστας ''Χρυσή Ζύμη''
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 1 μεγάλο πράσο ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 3 φλιτζάνια του τσαγιού ανθότυρο (για τη γέμιση)
- 1 κουταλιά του γλυκού μέλι (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο (για τη γέμιση)
- 2 στημόνες ζαφορά διαλυμένους σε 1 κουταλιά του γλυκού κρασί λευκό (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές της σούπας μαύρο σουσάμι (για τη γέμιση)
- 300 γρ. φύλλο κρούστας ''Χρυσή Ζύμη''
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 1 μεγάλο πράσο ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 3 φλιτζάνια του τσαγιού ανθότυρο (για τη γέμιση)
- 1 κουταλιά του γλυκού μέλι (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο (για τη γέμιση)
- 2 στημόνες ζαφορά διαλυμένους σε 1 κουταλιά του γλυκού κρασί λευκό (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές της σούπας μαύρο σουσάμι (για τη γέμιση)