Ντομάτες γεμιστές με κιμά λαχανικών στον φούρνο
από AB FOODSTORIES

Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 100 γρ. ρύζι Καρολίνα
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 20 γρ. ζάχαρη καστανή
- 20 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
- 1 κ. σ. πάπρικα
- 1/2 ματσάκι δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 70 γρ. κουκουνάρια, καβουρντισμένα
- 60 γρ. ξανθές σταφίδες
- 12 μέτριες ώριμες και στρογγυλές ντομάτες
- 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
- 2 κ. σ. ντοματοπελτές
- 600 γρ. ώριμες, αλλά σφιχτές ντομάτες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
- 3 κολοκυθάκια, ψιλοκομμένα
- 1 μεγάλη μελιτζάνα φλάσκα (ή 2 τσακώνικες), ψιλοκομμένες
- 2 πιπεριές κέρατο, πολύ ψιλοκομμένες
- 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2 πιπεριές Φλωρίνης, ψιλοκομμένες
- 100 ml ελαιόλαδο
- 100 γρ. ρύζι Καρολίνα
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 20 γρ. ζάχαρη καστανή
- 20 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
- 1 κ. σ. πάπρικα
- 1/2 ματσάκι δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 70 γρ. κουκουνάρια, καβουρντισμένα
- 60 γρ. ξανθές σταφίδες
- 12 μέτριες ώριμες και στρογγυλές ντομάτες
- 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
- 2 κ. σ. ντοματοπελτές
- 600 γρ. ώριμες, αλλά σφιχτές ντομάτες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
- 3 κολοκυθάκια, ψιλοκομμένα