• Παέγια µε πολύχρωµες πιπεριές, ντοµατάκια και γαρίδες

Παέγια µε πολύχρωµες πιπεριές, ντοµατάκια και γαρίδες

από AB Food Stories
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Παέγια µε πολύχρωµες πιπεριές, ντοµατάκια και γαρίδες
Μέτρια
31'- 60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 400 g. γαρίδες, ολόκληρες
  • 1 κ. γ. ξύσμα λεμονιού, λεπτοτριμμένο
  • 1 μεγάλο ξερό κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο
  • 60 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 1 κ. γ. αλάτι
  • 1 κ. γ. κουρκουμά
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γ. πάπρικα καπνιστή
  • 1 κ. γ. µαύρο πιπέρι
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 2 φλ. ρύζι καρολίνα, καλά πλυμμένο
  • 10 μικρά ντοματίνια
  • 1 φλ. πιπεριές πολύχρωμες, σε κύβους
  • φρέσκα φύλλα βασιλικού, για το σερβίρισμα
  • 4 φλ. ζωµό λαχανικών ή κοτόπουλου
  • 400 g. γαρίδες, ολόκληρες
  • 1 κ. γ. ξύσμα λεμονιού, λεπτοτριμμένο
  • 1 μεγάλο ξερό κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο
  • 60 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 1 κ. γ. αλάτι
  • 1 κ. γ. κουρκουμά
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γ. πάπρικα καπνιστή
  • 1 κ. γ. µαύρο πιπέρι
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 2 φλ. ρύζι καρολίνα, καλά πλυμμένο
  • 10 μικρά ντοματίνια
  • 1 φλ. πιπεριές πολύχρωμες, σε κύβους
  • φρέσκα φύλλα βασιλικού, για το σερβίρισμα
  • 4 φλ. ζωµό λαχανικών ή κοτόπουλου