Παϊδάκια με κρούστα από σουσάμι και σάλτσα μυρωδικών
από Βίκυ Σμμυρλή

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή
- 16 χτυπημένα ένα-ένα παϊδάκια
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για την κρούστα)
- 1/2 φλιτζάνι σουσάμι (για την κρούστα)
- Ελαιόλαδο για το ταψί
- 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό (για την κρούστα)
- Αλάτι (για την κρούστα)
- 1/4 φλιτζάνι τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί (για την κρούστα)
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο (για την κρούστα)
- 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο δεντρολίβανο(για την κρούστα)
- 1 φλιτζάνι τρυφερά φυλλαράκια από μισό ματσάκι ρόκα (για σάλτσα μυρωδικών)
- Πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο δυόσμο (για σάλτσα μυρωδικών)
- 1 φλιτζάνι γιαούρτι πλήρες (για σάλτσα μυρωδικών)
- Αλάτι (για σάλτσα μυρωδικών)
- Πιπέρι (για σάλτσα μυρωδικών)
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή
- 16 χτυπημένα ένα-ένα παϊδάκια
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για την κρούστα)
- 1/2 φλιτζάνι σουσάμι (για την κρούστα)
- Ελαιόλαδο για το ταψί
- 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό (για την κρούστα)
- Αλάτι (για την κρούστα)
- 1/4 φλιτζάνι τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί (για την κρούστα)
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο (για την κρούστα)
- 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο δεντρολίβανο(για την κρούστα)
- 1 φλιτζάνι τρυφερά φυλλαράκια από μισό ματσάκι ρόκα (για σάλτσα μυρωδικών)
- Πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο δυόσμο (για σάλτσα μυρωδικών)
- 1 φλιτζάνι γιαούρτι πλήρες (για σάλτσα μυρωδικών)
- Αλάτι (για σάλτσα μυρωδικών)