Παρφέ λεμονιού με σάλτσα βερίκοκο σε στρώσεις στο ποτήρι
από AB FOODSTORIES
Μπορούμε να το απολαύσουμε δροσερό αλλά και παγωμένο, ενώ το βερίκοκο μπορεί να αντικατασταθεί και με άλλα φρούτα.

Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 300 g σάρκα από ώριμα βερίκοκα, ψιλοκομμένα (για τη σάλτσα βερίκοκο)
- 100 g άχνη ζάχαρη (για τη σάλτσα βερίκοκο)
- 2 κ.σ. χυμός λεμονιού (για τη σάλτσα βερίκοκο)
- 2 λεμόνια, ξύσμα και χυμός (για το παρφέ λεμονιού)
- 3 αβγά medium AB εξαιρετικά φρέσκα αχυρώνα (για το παρφέ λεμονιού)
- 130 g ζάχαρη ΑΒ (για το παρφέ λεμονιού)
- 350 g κρέμα γάλακτος (για το παρφέ λεμονιού)
- 300 g σάρκα από ώριμα βερίκοκα, ψιλοκομμένα (για τη σάλτσα βερίκοκο)
- 100 g άχνη ζάχαρη (για τη σάλτσα βερίκοκο)
- 2 κ.σ. χυμός λεμονιού (για τη σάλτσα βερίκοκο)
- 2 λεμόνια, ξύσμα και χυμός (για το παρφέ λεμονιού)
- 3 αβγά medium AB εξαιρετικά φρέσκα αχυρώνα (για το παρφέ λεμονιού)
- 130 g ζάχαρη ΑΒ (για το παρφέ λεμονιού)
- 350 g κρέμα γάλακτος (για το παρφέ λεμονιού)