Πασχαλινά κουλουράκια από το Lurpak
από τον Στέλιο Παρλιάρο
Μια λαχταριστή συνταγή με Lurpak , για το πασχαλινό σας τραπέζι.

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 40 μερίδες
- 100 g άχνη ζάχαρη
- 200 g βούτυρο Lurpak από το ψυγείο
- 1 αβγό
- 300 g αλεύρι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 1 κρόκος αβγού για επάλειψη
- 1 φλ. γάλα
- 100 g άχνη ζάχαρη
- 200 g βούτυρο Lurpak από το ψυγείο
- 1 αβγό
- 300 g αλεύρι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 1 κρόκος αβγού για επάλειψη
- 1 φλ. γάλα