Ας μαγειρέψουμε
Τηγανίζετε τις πατάτες σε καυτό ελαιόλαδο. Τις κρατάτε σε χαρτί κουζίνας σκεπασμένες πάλι με χαρτί μέχρι να τελειώσει το τηγάνισμα. Τις σερβίρετε σε καλαθάκι στρωμένο με χαρτί και τις συνοδεύετε με τα ντιπ που προτείνουμε. Ντιπ με ροκφόρ Χτυπάτε σε μπολ με το σύρμα, το ροκφόρ, το τυρί Φιλαδέλφεια, το γάλα και ρίχνετε το πιπέρι.Προσθέτετε τα τσάιβς και τα ανακατεύετε μέσα στο ντιπ. Κρατάτε το ντιπ στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα. Ντιπ Γκουακαμόλε Τρίβετε το κρεμμύδι στον λεπτό τρίφτη και το περνάτε από σουρωτήρι για να κρατήσετε μόνο τους χυμούς του (πετάτε το κρεμμύδι). Λιώνετε με το πιρούνι το αβοκάντο και το πολτοποιείτε. Ρίχνετε αμέσως το λεμόνιγια να μην μαυρίσει. Ρίχνετε στο αβοκάντο το Tabasco, το κόλιανδρο και το αλάτι. Τα ανακατεύετε για να μοιραστούν ομοιόμορφα. Προσθέτετε τα κυβάκια ντομάτας στο ντιπ και τα ανακατεύετε απαλά. Αφήνετε το ντιπ στο ψυγείο ως το σερβίρισμα. Το διακοσμείτε με φυλλαράκια κόλιανδρου κατά προτίμηση. Μικρό μυστικό: Αφήστε το κουκούτσι του αβοκάντο μέσα στο μπολ για να μην μαυρίσει το ντιπ.