Πεϊνιρλί με κιμά
Το πεϊνιρλί με κιμά έρχεται από τη Μακεδονία στο πιάτο σας! #MadewithAB

Δύσκολη
>60'
0/5
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 500 g αλεύρι σκληρό (για τη ζύμη)
- 100 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη ζύμη)
- 8 g μαγιά στιγμής (για τη ζύμη)
- 250 ml χλιαρό νερό (για τη ζύμη)
- 120 ml γάλα (για τη ζύμη)
- 120 g βούτυρο λιωμένο
- 30 g ζάχαρη (για τη ζύμη)
- 40 ml ελαιόλαδο
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι (για τη ζύμη)
- 400 g κιμάς (για τη γέμιση)
- 1 κρεμμύδια ψιλοκομμένα (για τη γέμιση)
- 200 g χυμός τομάτας (για τη γέμιση)
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη (για τη γέμιση)
- 1 αβγό (για τη γέμιση)
- κόκκινο γλυκό πιπέρι (για τη γέμιση)
- μαύρο πιπέρι
- αλάτι
- 400 g κασέρι
- 500 g αλεύρι σκληρό (για τη ζύμη)
- 100 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη ζύμη)
- 8 g μαγιά στιγμής (για τη ζύμη)
- 250 ml χλιαρό νερό (για τη ζύμη)
- 120 ml γάλα (για τη ζύμη)
- 120 g βούτυρο λιωμένο
- 30 g ζάχαρη (για τη ζύμη)
- 40 ml ελαιόλαδο
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι (για τη ζύμη)
- 400 g κιμάς (για τη γέμιση)
- 1 κρεμμύδια ψιλοκομμένα (για τη γέμιση)
- 200 g χυμός τομάτας (για τη γέμιση)
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη (για τη γέμιση)
- 1 αβγό (για τη γέμιση)
- κόκκινο γλυκό πιπέρι (για τη γέμιση)