Ab logo
  • Πεϊνιρλί με κιμά

Πεϊνιρλί με κιμά

Το πεϊνιρλί με κιμά έρχεται από τη Μακεδονία στο πιάτο σας! #MadewithAB
Πεϊνιρλί με κιμά
Δύσκολη
>60'
0/5

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 500 g αλεύρι σκληρό (για τη ζύμη)
  • 100 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη ζύμη)
  • 8 g μαγιά στιγμής (για τη ζύμη)
  • 250 ml χλιαρό νερό (για τη ζύμη)
  • 120 ml γάλα (για τη ζύμη)
  • 120 g βούτυρο λιωμένο
  • 30 g ζάχαρη (για τη ζύμη)
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι (για τη ζύμη)
  • 400 g κιμάς (για τη γέμιση)
  • 1 κρεμμύδια ψιλοκομμένα (για τη γέμιση)
  • 200 g χυμός τομάτας (για τη γέμιση)
  • 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη (για τη γέμιση)
  • 1 αβγό (για τη γέμιση)
  • κόκκινο γλυκό πιπέρι (για τη γέμιση)
  • μαύρο πιπέρι
  • αλάτι
  • 400 g κασέρι
  • 500 g αλεύρι σκληρό (για τη ζύμη)
  • 100 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη ζύμη)
  • 8 g μαγιά στιγμής (για τη ζύμη)
  • 250 ml χλιαρό νερό (για τη ζύμη)
  • 120 ml γάλα (για τη ζύμη)
  • 120 g βούτυρο λιωμένο
  • 30 g ζάχαρη (για τη ζύμη)
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι (για τη ζύμη)
  • 400 g κιμάς (για τη γέμιση)
  • 1 κρεμμύδια ψιλοκομμένα (για τη γέμιση)
  • 200 g χυμός τομάτας (για τη γέμιση)
  • 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη (για τη γέμιση)
  • 1 αβγό (για τη γέμιση)
  • κόκκινο γλυκό πιπέρι (για τη γέμιση)