Πίτα Αλλαντικών με Ανθότυρο
από The Foodie Corner - Ελένη Βονισάκου

Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 50 γρ. σαλάμι αέρος Λευκάδος (όχι σε φέτες, σε ολόκληρο κομμάτι)
- 150 γρ. απάκι Κρήτης, ΑΒ Επιλογή
- 100 γρ. λουκάνικο αγριόχοιρου
- 4 αβγό (το 1 για άλειμμα του φύλλου)
- 380 γρ. ανθότυρο νωπό
- 120 γρ. κατίκι Δομοκού
- 80 γρ. γραβιέρα Κρήτης γλυκιά τριμμένη στον χοντρό τρίφτη
- 2 φύλλο ζύμη κουρού ΑΒ (600γρ) για τάρτες και πίτες, ξεπαγωμένα στο ψυγείο
- 50 γρ. σαλάμι αέρος Λευκάδος (όχι σε φέτες, σε ολόκληρο κομμάτι)
- 150 γρ. απάκι Κρήτης, ΑΒ Επιλογή
- 100 γρ. λουκάνικο αγριόχοιρου
- 4 αβγό (το 1 για άλειμμα του φύλλου)
- 380 γρ. ανθότυρο νωπό
- 120 γρ. κατίκι Δομοκού
- 80 γρ. γραβιέρα Κρήτης γλυκιά τριμμένη στον χοντρό τρίφτη
- 2 φύλλο ζύμη κουρού ΑΒ (600γρ) για τάρτες και πίτες, ξεπαγωμένα στο ψυγείο