Πίτα με πράσα και κιμά
από AB FOODSTORIES

>60'
0/5
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 60 ml ελαιόλαδο «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», από τη Σητεία
- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 4 μέτρια πράσα, σε ροδέλες
- 400 g χοιρινός κιμάς άπαχος
- 1 φύλλο δάφνης
- 1/4 κ.γ. κανέλα σκόνη
- 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο σκόνη
- 4 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
- αλάτι, πιπέρι
- 50 g ανάμεικτοι σπόροι και σιτηρά (κολοκυθόσπορος, λιόσπορος, βρόμη κ.ά.)
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 60 ml ελαιόλαδο «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», από τη Σητεία
- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 4 μέτρια πράσα, σε ροδέλες
- 400 g χοιρινός κιμάς άπαχος
- 1 φύλλο δάφνης
- 1/4 κ.γ. κανέλα σκόνη
- 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο σκόνη
- 4 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
- αλάτι, πιπέρι
- 50 g ανάμεικτοι σπόροι και σιτηρά (κολοκυθόσπορος, λιόσπορος, βρόμη κ.ά.)
- 2 φύλλα σφολιάτας