Πιτσάκια μίνι με κιμά και κασέρι
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 8 μικρές πιτούλες, για σουβλάκια
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 300 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, κιλότο ή ελιά
- 120 γρ. κασέρι, τριμμένο
- 1/2 κρεμμύδι ξερό, σε πολύ λεπτές ροδέλες
- 1 μέτριο καρότο, τριμμένο
- 1/2 κ. γ. κόλιανδρος ξερός, κοπανισμένος
- λίγη πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
- 100 ml έτοιμη σάλτσα ντομάτας
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 40 ml ελαιόλαδο + 30 ml για τις πίτες
- 8 μικρές πιτούλες, για σουβλάκια
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 300 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, κιλότο ή ελιά
- 120 γρ. κασέρι, τριμμένο
- 1/2 κρεμμύδι ξερό, σε πολύ λεπτές ροδέλες
- 1 μέτριο καρότο, τριμμένο
- 1/2 κ. γ. κόλιανδρος ξερός, κοπανισμένος
- λίγη πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
- 100 ml έτοιμη σάλτσα ντομάτας
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 40 ml ελαιόλαδο + 30 ml για τις πίτες