Πιτσάκια μίνι με κιμά και κασέρι
από AB Food Stories

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 8 μικρές πιτούλες, για σουβλάκια
 - αλάτι
 - πιπέρι φρεσκοτριμμένο
 - 300 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, κιλότο ή ελιά
 - 120 γρ. κασέρι, τριμμένο
 - 1/2 κρεμμύδι ξερό, σε πολύ λεπτές ροδέλες
 - 1 μέτριο καρότο, τριμμένο
 - 1/2 κ. γ. κόλιανδρος ξερός, κοπανισμένος
 - λίγη πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
 - 100 ml έτοιμη σάλτσα ντομάτας
 - 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
 - 1/2 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
 - 40 ml ελαιόλαδο + 30 ml για τις πίτες
 
- 8 μικρές πιτούλες, για σουβλάκια
 - αλάτι
 - πιπέρι φρεσκοτριμμένο
 - 300 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, κιλότο ή ελιά
 - 120 γρ. κασέρι, τριμμένο
 - 1/2 κρεμμύδι ξερό, σε πολύ λεπτές ροδέλες
 - 1 μέτριο καρότο, τριμμένο
 - 1/2 κ. γ. κόλιανδρος ξερός, κοπανισμένος
 - λίγη πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
 - 100 ml έτοιμη σάλτσα ντομάτας
 - 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
 - 1/2 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
 - 40 ml ελαιόλαδο + 30 ml για τις πίτες
 
