Πλιγούρι με δυόσμο, φαγόπυρο, λιναρόσπορο, φράουλες, φιστίκια, σταφίδες και γιαούρτι με μαστίχα Χίου
από AB Food Stories

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 2 μερίδες
- 1 φλ. πλιγούρι ψιλό
 - 2 φλ. χυμός πορτοκαλιού
 - 400 g γιαούρτι
 - 20 g φιστίκια Αιγίνης, χοντροσπασμένα
 - 1 δάκρυ Μαστίχας Χίου, κοπανισμένο με λίγη καστανή ζάχαρη
 - 1 φλ. φαγόπυρο
 - 160 g φράουλες, κομμένες κυδωνάτες
 - 1/2 φλ. λιναρόσπορος
 - 60 g σταφίδες Κορίνθου
 - 1 κουτ. σούπας δυόσμος
 - 60 g μέλι
 
- 1 φλ. πλιγούρι ψιλό
 - 2 φλ. χυμός πορτοκαλιού
 - 400 g γιαούρτι
 - 20 g φιστίκια Αιγίνης, χοντροσπασμένα
 - 1 δάκρυ Μαστίχας Χίου, κοπανισμένο με λίγη καστανή ζάχαρη
 - 1 φλ. φαγόπυρο
 - 160 g φράουλες, κομμένες κυδωνάτες
 - 1/2 φλ. λιναρόσπορος
 - 60 g σταφίδες Κορίνθου
 - 1 κουτ. σούπας δυόσμος
 - 60 g μέλι
 
